Inmeba levert bewegwijzeringssystemen voor zowel binnen als buiten. Wij zijn uw partner voor al uw opdrachten met betrekking tot bewegwijzering: van een parkeerbordje tot een naam- of reclamezuil, van een routings- tot een plattegrondsbord, tot een overzichtsbord en veiligheidssignaleringen. Wanneer u meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen, kunt u te alle tijden vrijblijvend contact opnemen.

Producten

Inmeba levert bewegwijzeringsystemen voor vele toepassingen en in diverse variaties. Wij bieden de meest uiteenlopende systemen aan voor binnenbewegwijzering. Met deze systemen maken wij mooie en functionele borden voor diverse uitwerkingen, zoals staand, voor aan de wand, haaks-op-de-muur, hangend of voor op een balie. U heeft daarnaast de keuze uit belettering of gravure (ingelakt).

Het bewegwijzeringsprogramma voor buiten kent vele systemen. Het modulaire Consolesysteem kenmerkt zich door de vele mogelijkheden en flexibiliteit. Met deze mogelijkheden kunnen wij u altijd voorzien van hetgeen wat bij u en uw bedrijf past. Van een parkeerbordje tot een naam- of reclamezuil, van een routingsbord tot een plattegrondsbord, van een 8-richtingenwijzer tot een overzichtsbord: alles wordt bij Inmeba op maat gemaakt en klaar voor montage geleverd.

INMEBA-Zaandam-Werkplaats-Bewegwijzering-Graveermachine
INMEBA-Zaandam-Team-Werkplaats-Bewegwijzering
INMEBA-Zaandam-Bewegwijzering-Team